ЖЕНСКИ ЧИТАЛАЧКИ КЛУБ

У Библиотеци у Костолцу, у уторак 11. јула, одржан је састанак женског читалачког клуба. Тема састанка била је „Најлепше књиге за лето“.
Чланице клуба разговарале су опуштено, уз кафу, о омиљеним књигама и препоручивале једне другима најлепше књиге за одмор и релаксацију ума.
Биљана Чобић, дипломирана правница, воли да чита трилере и криминалистичке романе. Препоручила је књиге Стивена Кинга и Бранислава Јанковића.
Јелена Тадић, професорка енглеског језика и књижевности, запослена у једној америчкој школи у Каиру (Египат), поделила је искуства свог рада у просвети у другој земљи и препоручила је за читање преко лета књиге: „Цукер Лаза“ од Живојина Петровића, „Шта је мушкарац без бркова“ од Анте Томића, како и романе Исака Асимова.
Ивана Павловић, професорка српског језика и књижевности, препоручила је књиге: „Налин свет“ од Дина Николсона и романе Николаса Спаркса.
Ана Хранисављевић, професорка српског језика и књижевности, препоручила је књиге Милорада Павића, као и књиге: „Умеће ратовања“ од Сун Цуа и „Књига мртвих душа“ од Глен Купера.
Магдалена Реџовић, професорка српког језика и књижевности, препоручила је књиге Ефраима Кишона, затим „Србин којекуде“ Бојана Љубеновића и ,,Биће боље“ Јелице Грегановић.
Невена Вуксановић, дипломирана библиотекарка, препоручила је серијал „Деца Земље у праскозорје човечанства“ који је написала Џин М. Оел, као и летње романтичне комедије од Кетрин Бајби, Вај Киленд и Пенелопи Ворд.
Марија Миловановић, књижничарка, препоручила је књиге Харланa Кобенa и Линвуда Барклија.
Рената Минић, дипломирана библиотекарка саветница, препоручила је серијал „Точак времена“ од Роберта Џордана, књиге од Брендона Сандерсона, Маргарет Атвуд, Лусинде Рајли, Џени Колган, Сузан Елизабет Филипс.