ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ „БЕБИНА РИЗНИЦА“ У БИБЛИОТЕЦИ У КОСТОЛЦУ

Библиотека у Костолцу

Огранак Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац

организује представљање књиге

„Бебина ризница“

и радионицу за децу узраста од 2 до 6 година и њихове родитеље

Идеја радионице је да се најмлађима кроз игру приближи читање и да се на најнежнији начин, кроз уживање у писаној речи и креативан рад, још више повезују са својим родитељима и да заједно стварају.

Тема ове креативне радионице је песмарица „Бебина ризница“ која кроз 31 песмицу описује прву годину бебиног живота, од самог рођења све до првог рођендана. Ту су: излазак из породилишта, први зубићи, кораци, речи, ту је и родитељска љубав, али и љубав осталих чланова породице. Кроз нежне и шаљиве стихове је замрзнута она година која најбрже пролети и уз ову књигу ћете заувек осећати мирис тек рођене бебе.

На радионици ће се читати песмице, причати о бебећим данима, а затим за бебу украшавати бодиће и портиклице од картона, правиће се бебе од пластелина, које ће се сместити у папирну колевку и бојиће се бебине флашице.

Препоручени узраст радионице: од 2 до 6 година.

Датум одржавања: Понедељак, 16. октобар 2023. година, од 18:00 до 19:30 часова

Радионицу ће водити Адријана Јевтић, ауторка књиге.

Обавезно присуство родитеља.

Пријава за радионицу обавезна, лично, преко вртића или на телефон 241-515.

О ауторки:

Адријана Јевтић рођена је 1989. године у Београду. Иако се школовала у области туризма и хотелијерства након десетогодишњег искуства у струци окреће се својој првој љубави – писању. Тренутно се бави писањем поезије за децу и родитеље.

Воли читање, путовања и своју малу породицу. Живи у Београду са супругом и ћерком.