ИСПРОГРАМИРАЈ СВОЈ СВЕТ

Испрограмирај свој свет

У веселој атмосфери Народне библиотеке ,,Илија М. Петровић“ Пожаревац, 27. јуна, одржана је свечана промоција десете генерације полазника школице рачунара ИТ центра ,,Кликер“. Присутни су имали прилике да се упознају са креативним и иновативним радовима младих кликераша, који су својим знањем и ентузијазмом одушевили све присутне.

Ученици су представили своје завршне радове, демонстрирајући напредне вештине из области информационих технологија које су успешно савладали током свог школовања. Њихова креативност и позитивна енергија су били заразни, доприносећи лепој атмосфери и инспиришући своје вршњаке на будуће успехе.

Захваљујемо се родитељима на подржавању развоја своје деце у области информационих технологија.

Честитамо свим кликерашима на успешно савладаном градиву и постигнутим резултатима. Желимо им много среће у даљем раду и надамо се да ће њихово интересовање за ИТ област наставити да расте, отварајући нове путеве ка будућим достигнућима.

Ова промоција је била не само прилика за прославу успеха десете генерације, већ и инспирација за нове кликераше који желе да се укључе у свет информационих технологија и допринесу дигиталној будућности.