ОБЛАК КОЈИ СВЕ ВИДИ

Jедан од добитника награде за ликовни рад ,,Облак који све види“ на конкурсу ,,Читај да би живео!“, јесте Лав Дедеић, ученик II разреда ОШ ,,Краљ Александар I“ Пожаревац. Ликовно решење ове теме, рађено техником – дрвене бојице и колаж, заслужује  признање због своје изузетне креативности, талента и зрелости која превазилази ауторове године.

Важно је истаћи да је тема ,,Облак који све види“ захтевала дубоко промишљање и маштовити приступ. Добитник награде је успео да интерпретира ову тему на јединствен начин,  који је приступачан и занимљив за његову старосну групу.

Технички аспекти рада такође су изузетни. Коришћење дрвених бојица и технике колажа показује његову вештину и креативност у манипулисању материјалима. Комбинација ове две технике додаје дубину и текстуру раду, чинећи га визуелно привлачним.

Оно што посебно издваја овај рад јесте његова емотивна искреност и оригиналност израза.  Ауторова способност да изрази комплексне идеје, кроз једноставне визуелне елементе, сведочи о његовом уметничком таленту и сензибилитету.

,,Облак који све види“ није само изузетан ликовни рад, већ и показатељ великог потенцијала и талента младог уметника. Његова способност да пренесе дубоке идеје кроз уметност, већ у тако младом узрасту, обећава сјајну будућност у свету ликовне уметности. Ова награда је заслужено признање за његов труд, талент и креативност.

Честитамо од срца!