ITAcademy НАГРАЂУЈЕ МЛАДЕ

ITAcademy, међународна школа за едукацију и инфoрматику, у складу са својом визијом жели да промовише и подржава културу кроз сарадњу са више библиотека у Србији и награди младе људе који су истрајни на свом путу учења и желе да улажу у себе. ITAcademy наградиће највредније читаоце Одељења за младе Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац бесплатним online курсевима за усавршавање професионалних вештина. У понуди су следећи бесплатни online курсеви: Word, Excel, PowerPoint, Photoshop и енглески језик, чији је ниво прилагођен предзнању полазника.

ITAcademy је организациони део компаније LINK group, основане 1998. године, са седиштем Београду. Ради по званичном овлашћењу Cambridge одељења за међународне испите и три водеће IT компаније: Misrosoft, Adobe i Apple.

Школовање на ITAcademy усредсређено је на истраживање, развој и примену експертских рачунарских вештина. Полазници имају прилику да уче ралне технике програмирања и дизајнирања, развоја софтвера, употребе програмских и дизајнерских алата. За то време, на располагању им је константна помоћ врхунских програмера, консултаната и професора који иза себе имају веома богато искуство у раду на реалним софтверским пројектима.

За савладавање нових вештина користи се процес „архитектура знања“, који на правилан начин користи све савремене медије за пренос знања, а резултат је брже преузимање нових информација. Ова методологија омогућава три до четири пута веће ангажовање током предавања и учења, тако да је могуће да се у року од 12 месеци преузму вештине за које је раније било потребно две до четири године, без обзира да ли се школовање врши традиционално или на даљину.

Седиште LINK group

ITAcademy

Адреса: Цара Душана 34, 11080 Земун, Београд

Web: : www.it-akademija.com