ОГЛАС ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ

НАРОДНА БИБЛИОТЕКА

„ИЛИЈА М. ПЕТРОВИЋ”

12000 Пожаревац, Дринска 2

e-mail: biblioteka1847@nbpo.rs

www.nbpo.rs

 

 

Дипломирани библиотекар/ка

 

Услови: рад на одређено време, рад по сменама. Високо образовање: на студијама другог степена (мастер академске, мастер струковне, специјалистичке академске) по пропису који уређује високо образовање почев од 7. октобра 2017. године; на студијама другог степена (мастер академске, мастер струковне, специјалистичке академске, специјалистичке струковне) по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године до 7. октобра 2017. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; на студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године. Факултети: Филолошки,  Филозофски и Правни факултет.

Остало: уз пријаву кандидати обавезно прилажу: CV, оверену фотокопију дипломе о стеченом високом образовању; извод из матичне књиге рођених (оверена фотокопија); уверење о држављанству; уверење надлежног суда да се против кандидата не води кривични поступак због кривичног дела за које се гони по службеној дужности (не старије од месец дана); уверење надлежног МУП-а да кандидат није осуђиван на казну затвора на најмање од шест месеци (не старије од месец дана).

Изборни поступак ће се спровести само међу кандидатима који испуњавају све услове јавног конкурса за примање на радно место библиотекара на одређено време у Народној библиотеци „Илија М. Петровић“ Пожаревац. Кандидати који испуњавају услове јавног конкурса подносе: пријаву са наведеном документацијом по јавном конкурсу, лично или достављањем поштом, у затвореној коверти, препоручено, на адресу:

Народна библиотека „Илија М. Петровић“ Пожаревац, Татјана Живковић (лице за контакт), Дринска 2, 12000 Пожаревац, са назнаком: „За јавни конкурс за радно место дипломираног библиотекара/ке на одређено време“.  У пријави на јавни конкурс обавезно се наводи: име и презиме кандидата, име једног родитеља, ЈМБГ, адреса пребивалишта, адреса на коју се кандидату достављају обавештења, број телефона, досадашње радно и стручно искуство кандидата. Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања у публикацији „Послови“. Неблаговремене, некомплетне и непотпуне пријаве и пријаве уз које нису приложени сви потребни докази на тражени начин неће се узимати у разматрање и биће одбачене закључком против кога се може изјавити жалба али  она не задржава извршење закључка. Додатне информације могу се добити на бр. телефона: 012/221 029.