Прзница

Добитница Пулицерове награде Ен Тајлер доноси нам надахнуту, духовиту и неодољиву савремену обраду једне од најомиљенијих Шекспирових комедија.
Кејт Батиста има осећај да се заглавила. Како је дошла до тога да управља домаћинством свог оца, научника и особењака, и брине о уображеној, поприлично млађој сестри Бани? Осим тога, на послу је увек у невољи – деца с којом ради је обожавају, али њихови родитељи немају увек разумевања за њену непосредност и необичне ставове.
Доктора Батисту море друге бриге. Након година проведених у академској дивљини, он је на рубу открића. Његово истраживање би могло да помогне милионима. Постоји само један проблем: његовом генијалном младом лабораторијском помоћнику Пјотру прети непосредна опасност од депортације. А без Пјотра, све ће бити изгубљено.
Када осмисли нечувен план који ће омогућити Пјотру да остане у земљи, доктор Батиста се узда – као и обично – у Кејтину помоћ. Кејт је бесна као рис: овога пута он стварно тражи превише. Али хоће ли моћи да одоли њиховој дирљиво смешној кампањи и да се предомисли?